Milescu cercetat de DNA


Milescu tantos nevoie mare

Milescu tantos nevoie mare

In articolul Primarul Olteniţei a privatizat pe bucăţi Dunăre-Bucureşti publicat în Jurnalul Național din 14.martie 2011 se spune ca după ce a fost tergiversat ani de zile la politia locala și apoi la Politia Călărași, dosarul a fost trimis spre cercetare unde trebuie.Procurorul Hera Tiberiu Isidor, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, precizează:”Reevaluându-se probele administrate şi reveri­ficându-se  competenţa, a rezultat că în cauză sunt indicii de săvârşire a unor infracţiuni care, din punct de vedere material şi al calităţii făptuitorilor, sunt, potrivit dispoziţiilor legale, de competenţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie Bucureşti şi, în consecinţă, dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare acestei instituţii”, conform aceleași surse.

Nu știu cât de bine știu procurorii dar Oltenita a fost un sat fără câini cât a domnit acest crai de Miaza-Zi . Ar trebui sa aflam ce s-a întâmplat cu banii noștri din impozite duși la firme clientelare, din modernizarea incintelor pentru containere, din pavajul de asta toamna care se repara acum, făcut de firma la care este asociat si fiul sau!

Lucrari facute asta toamna se repara pe banii nostrii

Lucrari facute asta toamna se repara pe banii nostrii

Mare activitate de primavara

Mare activitate de primavara

Primarul nostru mai are și alta boala! Defrișarea gardurilor vii.

Cele existente ar putea fi toaletate și ar arata foarte bine. Sunt bani buni de băgat în buzunar. Dar cine ii baga? Asta este întrebarea!

Anunțuri

Despre Popateapa

M-am născut, trăiesc, voi muri.Cât mai trăiesc vreau să mai fac ceva pe lumea asta!
Acest articol a fost publicat în Blog Local, Primarul Milescu și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s