Impostorul presedinte al Romaniei


După ce a mințit poporul cu reușitele sale în navigație, cu veleitățile în domeniul managerialului în transporturi , locatarul de la Cotroceni vrea sa ne trimită bătrânii la cimitir. Asta  o să se întâmple cu bătrânii, bugetarii, mamele și copii mici , care vor suferi amputații multe la salarii și pensii.

Impostorul președinte al României nu știe decât sa rânjească perfid sfidând o populație sărăcită, adusă la sapă de lemn.

Domnilor care stați alături de un președinte smecher , jucător (de ce nici el nu știe) , fugiți cât mai este timp . De ce au fugit de acest sinistru personaj Andrei Pleșu, Adriana și Claudiu Săftoiu? Nu au putut sa sufere umilințele de tot felul și politici antinaționale, pe care „matrozul” le-a promovat de când este șeful statului roman, adus la faliment total.

Singurele persoane care l-au suportat și încă ii fac jocul sunt Elena Udrea dar și slugarnicul Boc, ce n-are coloana vertebrala și nu știe versurile  lui Bolintineanu, din poemul „Daniil Sihastru „. Părintele Daniil ii spune lui Ștefan cel Mare da replica cuvenita:”Daca sceptru-ți trainic , mana-ți greu apasă/Altuia mai vrednic ,locul tău îl lasă „…

Președintele Băsescu este copleșit de situații în care s-a vârât până la gât , dar nu vrea să cedeze sceptrul puterii , fiindcă e dulce ca mierea, scaunul prezidențial! Dacă ar fi trecut Germania, Franța  sau alta țară occidentala prin ce a trecut și trece România , probabil ca șefii acestor state ar fi demisionat demult.

La noi ca la nimeni.Niciun conducător român n-a cedat la cererea maselor . Petre Roman a fost dat jos , prin forță de minerii chemați la București de un președinte care vedea în guvernul condus de acesta un pericol pentru națiune, dar și pentru viitorul partridului care avea sa se impună în societatea româneasca.

Traian Băsescu era atunci un biet ministru al transporturilor , care n-a putut sa-i oprească pe mineri în septembrie 1991 , fiindcă nu era decât mic slujbaș ,un „Lefter” cu simbrie de la stat.

Astăzi lacheul lui Petre Roman , al lui Ion Iliescu şi al altor oameni politici, prin trădări perpetue a ajuns pe scaunul pe care nu-l merita . În primul rând , un preşedinte de stat , trebuie să aibă o prestanţa deosebita , să râdă atunci când trebuie şi sa sustina cu tarie problemele natiunii.

Sa nu mai vorbim de cuvintele folosite de Traian Băsescu în relațiile cu mass-media , cu oameni politici și cu opozanții săi . Cuvinte care depășesc limbajul interlop au fost folosite de președintele impostor, precum „gaozar” „țigancă împuțită”…Sa nu mai vorbim de cumetriile  pe care președintele României le-a onorat pentru a demonstra câtă popularitate poate avea.

In realitate Traian Băsescu n-a facut altceva decat sa adoarma constiinta romanului , cocosat de „birurile fanariote „ale guvernului marioneta Emil Boc¹.

A propos , de obedientul prim-ministru. Pana  și bătrânul lui tătic l-a tratat ca pe un om necopt la minte , dându-i cu un ou în cap.

Este o persoana fara coloana vertebrala ,pus intr-o functie in care n-avea ce cauta si cu multe  sechele ramase de la caderea de pe un platou al unei televiziuni.

Sa ne amintim ce am cantat in 22, 23 decembrie 1989 : „La arme frati romani, la arme. Cine stie?

Profesor Nicolae Mavrodin

Basescu si Cioaba

Basescu si Cioaba

Bercea si Elena Basescu

Anunțuri

Despre cetateanulipu

Mă pregătesc pentru trecerea pe lumea cealaltă. Mai pot să mă mişc, să gândesc, să scriu, aşa că acţionez!
Acest articol a fost publicat în Blog Local, Nicolae Mavrodin și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Impostorul presedinte al Romaniei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s