Produse noi de la nJoy!


În urmă cu ceva timp am scris articolul” Veniti de luati lumina!, în care povesteam cum am reușit să îmi protejez aparatura electrocasnică cu ajutorul lui Protector 801, produs distribuit  de firma nJoy.

Pentru ca aveam  nevoie de mai multe componente electronice,  am încercat să le găsesc şi la nJoy Romania cu varianta  în limba română aici . Am început să caut ! Am văzut că nJoy a introdus o gamă largă de produse noi, foarte variată şi  de calitate.  Pe lângă un design stilizat și modern, acestea au fost concepute  pentru se  adresa unui cât mai mare număr  de utilizatori. Ele oferă atât configurații entry-level, cât și sisteme capabile să ruleze ultimele generații de jocuri video. nJoy este o marca înregistrată, românească, de produse IT, care a luat naștere în anul 2006. Având o creștere constantă. Brandul  nJoy şi-a consolidat una din primele poziţii între mărcile IT înregistrate din Romania, dezvoltand 12 categorii distincte de produse până astăzi. Încă de la început produsele nJoy au fost create pentru a răspunde la cerinţele majore ale pieței,  cu accent pe calitate la preţuri competitive.

Desfacerea în domeniul calculatoarelor   a devenit tot mai dsificilă pentru că piaţa a început să ceară alte produse IT ca  Laptop-uri, pastile android, telefoane smart, şi alte mijloace portabile pentru a avea conexiune internet de oriunde în lume.Pâna  şi în lumea business-ului au început să domine acestea. Ei bine produsele nJoy luptă în această competiţie cu armele sale : calitate la preţ concurenţial.
Pe site-ul  nJoy nu este nevoie să cauți prea mult, dacă doreşti ceva anume, un produs cu o anumita destinaţie. Sunt  desktop PC-uri de la cele pentru toate buzunarele, marca nJoy, Seria N1 Niobium, până la cel mai scump şi sofisticate, maze desktop pc, Seria N4 Maze, ele se pot găsi atât la nJoy.ro cât şi în următoarele magazine online: Cel.ro, LikeIt.ro, MarketOnline.ro. Noua gama de Desktop PC-uri nJoy se mai găsește şi în off-line, adica in magazinele obisnuite de produse electronice, în reţeaua de magazine a partenerilor nJoy. nJoy oferă spre cumpărare on line, produse, de la adresa www.njoy.ro , sau varianta în limba română direct http://www.njoy.ro/ro/home.
Fiecare Desktop PC nJoy este certificat și testat în prealabil, aşa cum se poate vedea şi în pagina : http://www.njoy.ro/ro/desktop-pc.Informații despre noutățile nJoy găsiţi pe pagina sa de facebook https://www.facebook.com/nJoyRO. Fiind o pagină activă, informaţiile apar mai repede aici.
Momentan mi-am cumpărat tastatură fără fir  CM410, de care sunt foarte mulţumit. În curând am intenţia de a achiziționa un nanoDual 32GB, un nanodisk, de memorie nJoy, dar şi Visual Aid 70
Iată ce se mai spune în paginile site-ului, referitor la politica comercială:
Parteneriate locale
Credem că orice afacere de succes se clădeşte pe loialitate şi pe strânsă cooperare cu partenerii.
 Dezvoltarea regională intenţionăm să o realizam prin alegerea unui distribuitor unic capabil sa acopere cele 3 canale pe care consideram ca nJoy ar trebuie să fie prezent. Promovarea mărcii la nivel local o vom realiza prin susţinerea acestuia cu fonduri de marketing de tip COOPşi MDF”.
Vestea bună este că dorind să îşi lărgească aria de răspândire, nJoy are un program de atragere a distribuitorilor pentru produsele sale. Este o oportunitate de afaceri deloc neglijabilă.
Vreti să şriti parerile altora despre produsele nJoy vizitaţi pagina” Despre noi„! O opinie interesantă am găsit-o şi în articolul :„Mouse-ul nJoy B610 functioneaza pe orice suprafata, chiar si pe sticla”  al lui


Despre cetateanulipu

Mă pregătesc pentru trecerea pe lumea cealaltă. Mai pot să mă mişc, să gândesc, să scriu, aşa că acţionez!
Acest articol a fost publicat în Blog Local, nJoy și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s