Politia Olteniţa


Pastile politiste

Daca si politia

Un răspuns la Politia Olteniţa

 1. DAN PREDA zice:

  BUNA ZIUA
  Cu respect ma adresez autoritatii dvs deoarece am o problema cu angajatii domniei dvs din comuna NANA,(LUICA).
  Anul trecut soacra mea VRABIE ELENA care are locuinta in loc NANA, a sesizat politia ca a gasit locuinta sparta, calcata de hoti, etc. Au venit cei de la Oltenita au luat amprente, cercetari etc, nimic mai mult desi toata populatia din loc NANA stiu cine sunt cei ce fura din casele acelor locatari. Acestia sunt vecinii din spatele casei soacrei mele si cei din fata casei.Iau prins vecinii in curtile lor de nenumarate ori, au fost vazuti de catre alti vecini intrand in locuintele altor oameni ,etc.Nimeni nu face nimica deoarece acesti copii ce fura sunt protejatii familiei LEU vestiti in localitate datorita faptelor de violenta ce le fac si la toti le e frica de ei. In data de 18.07.2011 iau spart casa altor batrani vecini cu casa soacrei mele, azi la fel iau urmarit si iau prins lumea in curte acolo si au chemat Politia .
  Va rugam insistent sa luati masurile ce se impun deoarece Politia din aceasta localitate nu doresc sa faca nimica. Neau zis ca nu pot face nimica, daca ii prindem sai batem fara sa stie nimeni ca ei nu se baga, domnilor cu tot respectul au disperat oamenii din aceasta localitate. Unul dintre functionarii dvs ce lucreaza la aceasta Politie din LOC NANA este casatorit in localitate si le este frica domnilor sa se puna rau cu lumea din sat.
  Cu deosebit respect va trimit aceasta sezizare sau reclamatie, deasemenea o trimet si la Bucuresti,Calarasi,Oltenita daca va fi nevoie o voi trimite si ministrului ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR.
  CU DEOSEBIT RESPECT SI INCREDERE
  DAN PREDA
  23.07.2011

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s